Автор  Августа Манолева Стефан Командарев не можа да дойде до София, за

...
Автор  Августа Манолева Стефан Командарев не можа да дойде до София, за
Коментари Харесай

„Made in EU” – новият снимачен старт на Стефан Командарев

Автор  Августа Манолева

 

Стефан Командарев не можа да пристигна до София, с цел да получи двете си награди от 28-то издание на София филм феста за „ Уроците на Блага “ – на интернационалното жури в Балканския конкурс за „ Най-добър български игрален филм “, и на Българските кинокритици – тъй като към този момент снима новия си филм „ Made in EU ”.

 

Този път копродукцията е българо-немско-чешка, а фотосите, до началото на месец май, са в Димитровград, където започнаха, Хасково, Мадан, Рудозем.

 

Работи със същия екип, очевидно към този момент надълбоко паснати: продуцент – Катя Тричкова, сюжет – Симеон Венциславов, зад камерата с Веселин Христов, за следващ филм.

 

В актьорския състав ще забележим: Гергана Плетньова, Герасим Георгиев-Геро, Ивайло Христов, Иван Бърнев, Ирини Жамбонас, Ованес Торосян, които ще ни опишат за шивачка и нейния наследник в дребен град по време на пандемията от Ковид 19.

 

Стартът на фотосите беше почетен от изпълнителния шеф на Националния кино център Петър Тодоров. Той показа: „ В тази динамична промишленост от дълго време няма място за подготвени решения за триумф. Всички дружно работим за положителното българско кино и неговото място на международните и на българските екрани “.

 

А Стефан Командарев, от преживения си опит удостовери: „ Пътят до фотоси постоянно е дълъг, само че началото на снимачния развой е вълнуващо. Следващите седмици ще сме напълно потопени в историята. “

Да им пожелаем триумф, с нашето очакване за нов международно оценен и награден филм!

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР